[Inter]
Numri i postimeve : 352 Age : 33 Localisation : Shkoder . Veri per ato qe nuk e dine ;p Emploi : Student & Punonjes ne nje Net Caffe Loisirs : Shum shum shum sa nuk di me i numru ;p Registration date : 11/11/2006
| Titulli: Cila eshte me e mire ? Fri Dec 01, 2006 11:54 am | |
| Si thoni ju cila gje eshte me e mire martesa apo bashkejetesa ? Jeni te ftuar qe te jepni mendimet tuaja . | |
|
[Inter]
Numri i postimeve : 352 Age : 33 Localisation : Shkoder . Veri per ato qe nuk e dine ;p Emploi : Student & Punonjes ne nje Net Caffe Loisirs : Shum shum shum sa nuk di me i numru ;p Registration date : 11/11/2006
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? Fri Dec 01, 2006 12:00 pm | |
| Un per vehte them se gjeja me e mire eshte bashkejetesa sepse ke mundesi qe ta njohesh partnerin/en tuaj me mire . | |
|
amerikane_kisss
Numri i postimeve : 334 Age : 35 Localisation : nEw yOrK Registration date : 26/10/2006
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? Thu Dec 07, 2006 4:37 pm | |
| | |
|
Juli
Numri i postimeve : 1 Age : 36 Localisation : italy Emploi : ok Loisirs : ok Registration date : 12/12/2006
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? Tue Dec 12, 2006 8:55 pm | |
| - Inter shkruajti:
- Un per vehte them se gjeja me e mire eshte bashkejetesa sepse ke mundesi qe ta njohesh partnerin/en tuaj me mire .
Un them qe partnerin/en e njeh me mir ne martese! | |
|
shoku_i_korcareve
Numri i postimeve : 10 Registration date : 08/11/2006
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? Fri Dec 15, 2006 4:52 am | |
| Me e mira eshte te jesh i pavarur. Te dyjasi bashkjetesa edhe martesa te bejne te varur ndaj dikujt. Thjesht nje mendim i imi eshte ju keni mendimet e tuaja por ju rekomandoj te mos krijoni lidhje te gjata:P | |
|
[Inter]
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? Sat Dec 16, 2006 9:39 am | |
| Nuk jam fare dakort me mendimin tend .
Se besoj te quhet varesi te ja dedikosh jeten tende dikujt tjeter dikujt qe e do me te vertete shume . | |
|
Tironce_Vogel
Numri i postimeve : 161 Localisation : around the world Emploi : none of your bisness Registration date : 31/08/2006
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? Sun Dec 17, 2006 11:56 pm | |
| Une mendoj se eshte me mire te martohesh me nje qe e njef dhe qe e di qe midis njeri-tjetrit egziston dashurija dhe respekti, dhe bashkejetesa pas marteses eshte gjeja me e bukur. Jam dakord me Bashkejetesen qe mund te ndodhe tek nje cift i fejuar qe jane drejt marteses, por me 2 te dashuruar dhe te bashkejetojne se di pse por sme pelqen, nuk me duket e drejte dhe pse mund te jete funn... une besoj ne martese, gjithsesi mendimi im | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Cila eshte me e mire ? | |
| |
|